Formular returnare produse

Formular returnare produse
Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si este in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 30 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 30 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor (cutie etc.).

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat; consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Dell’Art va rambursa in cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maxim 14 zile calendaristice) de la data informarii Dell’Art de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.

Dell’Art va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care Dell’Art nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta). OUG 34/2014, clientul trebuie sa furnizeze datele necesare returnării. 

Returul propriu zis (receptiile de produse returnate) se realizeaza EXCLUSIV in intervalul luni – vineri, 9:00-17:00.

(*) Campurile marcate cu acest simbol sunt obligatorii

    Transfer in cont bancar – valoarea returnata va fi transferata in contul bancar indicat mai jos

    Incarca fisierele legate de acest retur : poze, documente de constatare, etc.

    Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu stocarea si procesarea datelor tale conform Politicii de confidentialitate